CS GO Sınırsız Mermi Kodu

 CS GO Sınırsız mermi kodu. CS GO oyununda arkadaşlarınızla beraber oynayabilmeniz için özel sunucular bulunmaktadır. Bu sunucular sayesinde istediğiniz kişileri oyununuza dahil edip, istediklerinizi oyununuzdan çıkarabiliyorsunuz ve dışardan hiç kimse de siz istemediğiniz sürece oyununuza dahil olmuyor.

İşte yukarıda bahsettiğim oyun tarzına CS GO topluluk sunucusu maçları deniliyor ve bu sunucularda aslında istediğiniz gibi hile açmak serbest ve çoğu kişi bundan habersiz diyebiliriz.

CS GO Server (Sunucu) Hilelerini Aktif Etme

CS GO sınırsız mermi kodu'nu aktif edebilmeniz için öncelikle CS GO sunucunuzda hileleri çalıştıran kodu aktif etmeniz gerekmektedir yani CS GO hileleri aktif etme kodunu kullanmadan direkt olarak CS GO sınırsız mermi kodunu kullanmaya çalışırsanız kod çalışmayacaktır.

cs-go-sinirsiz-mermi
cs go sınırsız mermi

Öncelikle CS GO konsolunu açıp "sv_cheats 1" kodunu girin ve ardından bulunduğunuz sunucuya restart atmanız gerekmektedir eğer konsol açmayı bilmiyorsanız CS GO konsol açma işlemi nasıl yapılır bağlantısından konsolun nasıl açıldığını öğrenebilirsiniz.

CS GO Sınırsız Mermi Kodu Nasıl Yapılır?

CS GO sunucu hilelerini aktif etme konumuzda bahsettiğimiz kodu kullanıp sunucuyu yeniden başlattıktan sonra, sunucunuzda CS GO konsolunu açın ve "sv_infinite_ammo 1" kodunu girin. Bu kodu girdikten sonra artık arkadaşlarınız veya botlarla oynayacağınız topluluk sunucusu maçlarında "R" tuşu ile reload yapmadan sınırsız mermi kullanabilirsiniz.

CS GO Sınırsız Mermi Kapatma

CS GO sunucunuzda sınırsız mermi kodunu yukarıda bahsettiğimiz gibi istediğiniz gibi açıp kullanabilirsiniz ancak bir süre sonra artık sınırsız mermi hilesini kapatmak isteyebilirsiniz. CS GO sınırsız mermi hilesini kapatmak için normal şartlarda yeniden topluluk sunucusu oluşturmanız gerekiyor ancak CS GO sınırsız mermi kapatma kodu ile bu sorundan tamamen kurtulmuş olacaksınız.

sinirsiz-mermi-kodu-cs-go
sınırsız mermi kodu cs go

CS GO Sınırsız Mermi Kapatma Kodu

CS GO sınırsız mermi kapatma kodu Topluluk sunucunuzda sınırsız mermi hilesini açtığınızda kapatmak için kullanılır eğer CS GO topluluk sunucunuzda CS GO sınırsız mermi kodunu aktif hale getirmemişseniz kapatma da kodu da normal olarak çalışmayacaktır.

CS GO sınırsız mermi hilesini kapatmak için "sv_infinite_ammo 0" CS GO sınırsız mermi kapatma kodunu kullanabilirsiniz.

Bu sayede istediğiniz zaman CS GO topluluk sunucularında sınırsız mermi açıp/kapatabilirsiniz. CS GO sınırsız mermi kodu makalemizi okuduğunuz için teşekkürler ancak CS GO oyununda sınırsız mermi kodu hile okyanusun sadece bir damlası diyebiliriz.

CS GO oyununda topluluk sunucularında kullanabileceğiniz bir çok farklı hile kodu bulunmaktadır ve bu hile kodlarından bazıları çok ilginizi çekecek diyebiliriz. Eğer bakmak isterseniz aşağıdaki konularımızı kesinlikle okumalısınız;

kaynak: https://www.oyundunyasi.net/oyun-rehberi/cs-go-sinirsiz-mermi-kodu/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Minecraft Okçu Masası Yapımı

GTA 5 Yuzme Tuslari

GTA 5 Arabanin Ustunu Acma