CS GO Uçma Kodu Nedir?

 CS GO uçma kodu. CS GO oyunu yıllar önce Valve şirketi tarafından geliştirilmiş bir online FPS oyunudur. Piyasaya çıktığı günden bu yana aralıksız bir şekilde hala günümüzde dünyanın en çok oynanan oyunu olarak 1.sırada yer almakta diyebiliriz.

CS GO oyununda bir çok farklı hile kodu bulunmaktadır ve özel sunucularda istediğiniz kadar hile yaparak CS GO oyununu oynayabilirsiniz. Özellikle özel sunucularda yani atölye sunucularında sadece yapabileceğinizi belirtmek isteriz asla başka insanlarla oynayabileceğiniz maçlarda hile yapamazsınız sadece botlara ve atölye sunucusunda kendi arkadaşlarınızla yapacağınız maçlarda kullanabiliyorsunuz.

cs-go-noclip-kodu
cs go noclip kodu

CS GO Konsol Açma Nasıl Yapılır?

CS GO oyununda tüm hile kodlarında olduğu gibi uçma kodu kullanmak istediğinizde de öncelikle konsol açmayı bilmeniz gerekmektedir çünkü tüm hilelerde olduğu gibi uçma kodu da konsol'a yazılarak aktif edilmekte diyebiliriz. Konsol açmayı bilmiyorsanız CS GO konsol açma bağlantısındaki makalemizi okumanız yeterli olacaktır.

CS GO Uçma Kodu Nasıl Yapılır?

CS GO uçma kodu'nun bir diğer ismi CS GO noclip'tir yani globalde CS GO noclip kodu olarak bilinmektedir. İngilizce olarak arıyorsanız uçma kodu olduğunu anlamanız için bunları söylüyorum.

Şimdi adım adım sizlere uçma kodu'nu nasıl aktif edeceğinizi gösterelim.

noclip-tus-atama
noclip tuş atama

CS GO Uçma Kodu

  • İlk olarak CS GO oyununu açın.
  • CS GO oyununu açıktan sonra CS GO konsol panelini açın.
  • Ardından Konsol paneline "sv_cheats 1" konsol kodunu girin. Bu kod CS GO'da hangi hileyi çalıştırmak isterseniz isteyin, öncelikle kullanmanız gereken bir koddur. Bu kod olmadan hiçbir hile CS GO oyununda çalışmayacaktır.
  • Ardından yine CS GO konsol penceresine "noclip" kodunu giriyoruz.

Artık CS GO oyununda bulunduğunuz topluluk sunucunda uçma hilesini kullanabilirsiniz.

CS GO Tek Tuşla Noclip Nasıl Yapılır?

Şimdi sizlere aktif ettiğiniz uçma hilesini tek bir tuşa atayarak nasıl kullanabileceğinizi gösterelim. Yine aynı şekilde CS GO oyununda konsol penceresini açın ve ardından "bind n “sv_cheats 1; noclip” kodunu girin.

Bu kod sayesinde artık uçma kodunu klavyenizde ki "N" tuşu ile çalıştırabiliyor olacaksınız, eğer "N" tuşu dışında bir tuş da aktif etmek istiyorsanız "bind n" kısmında ki "n" harfini atamak istediğiniz tuşa göre değiştirmeniz yeterli olacaktır.

Birde yukarıdaki kod dışında uçma kodu olarak kullanılabilen "bind n “noclip" kodu bulunmaktadır, yukarıdaki kod ile tamamen aynı işlevi görür ancak bu kodu yazmadan önce "sv_cheats 1" kodunu girmiş olmanız gerekmektedir.

CS GO oyununda bir çok farklı hile kodu bulunmaktadır ve sitemizde de tüm hilelerin detaylı bir şekilde anlatıldığı makaleler bulunmaktadır. İlginizi çekerse aşağıdaki makalelerimizi de okumanızı tavsiye etmekteyiz;


kaynak: https://www.oyundunyasi.net/oyun-rehberi/cs-go-ucma-kodu/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Minecraft Okçu Masası Yapımı

GTA 5 Yuzme Tuslari

GTA 5 Arabanin Ustunu Acma