CS:GO Başlatma Seçenekleri 2022

 CS:GO başlatma seçenekleri 2022. CS:GO oyunu dünyaca ünlü bilgisayar oyunları satış platformu Steam'in de sahibi olan Valve tarafından geliştirilmiş bir oyundur. CS:GO oyunu online savaş oyunu olarak yayınlandığı günden itibaren en çok oynanan oyunlar sıralamasında her zaman en üstlerde yer almayı başarmıştır ve başarmaya da devam ediyor.

CS:GO başlatma seçenekleri ise CS:GO oyununda FPS arttırmak için gerekli olan CS:GO başlangıç kodları için kullanılmaktadır. Sizlere birazdan en kolay ve basit şekilde fazla zamanınızı almadan başlatman seçeneklerine yazılması gereken tüm kodları sırasıyla göstereceğiz ancak bundan önce bu ayarları yapmadan CS:GO oyununda FPS arttırmanız için bilmeniz gereken diğer ayarları öğrenmeniz adına CS:GO FPS arttırma bağlantısını yeni sekmede açın ve okuyun, ardından yine bu makaleye dönüş yapabilirsiniz.

Güncel CS:GO Başlatma Seçenekleri

CS:GO başlangıç kodları makalemizin başında da belirttiğimiz üzere CS.GO oyununda daha iyi FPS almanızı sağlayan kodlardır. Başlangıç kodları sayesinde sürekli her oyuna girdiğinizde tekrar tekrar aynı kodları girmenize gerek kalmıyor, bu sayede tek seferde FPS arttırmanızı sağlayan başlangıç kodlarını girerek CS:GO oyununda FPS artışı sağlayabiliyorsunuz.

cs-go-baslangic-kodlari
cs go başlangıç kodları

Bazılarınız CS:GO oyununda başlatma seçeneklerinin nasıl açıldığı biliyor olabilir ancak bazı okuyucularımızın da bu başlatma seçeneleri denilen şey ne? nasıl açılır? dediklerini tahmin edebiliyoruz.

CS:GO Başlatma Seçenekleri Nasıl Açılır?

CS:GO başlatma seçeneklerini girmeniz için tabiki öncelikle başlatma seçeneklerinin nasıl açıldığını bilmeniz gerekiyor. Şimdi sırasıyla aşağıdaki adımları takip ederek CS:GO oyununda başlatma seçeneklerine ulaşabilirsiniz.

cs-go-baslatma-secenekleri-nasil-acilir
cs go başlatma seçenekleri nasıl açılır
  • İlk olarak Steam hesabınıza giriş yapın.
  • Ardından Steam kütüphanenize giriş yapın.
  • Steam kütüphanenizdeki CS:GO oyununu bulun.
  • Daha sonra CS:GO oyununa sağ tıklayın ve Özellikler kısmını açın.
  • Karşınıza ilk olarak genel ayarlar kısmı çıkacaktır. Genel ayarlar kısmında yer alan başlatma seçeneklerini ayarla kısmı aradığımız kısım.

Yukarıdaki adımları sırasıyla takip ettiğinizde CS:GO başlatma seçenekleri bölümüne ulaşmış olacaksınız. Şimdi gelelim CS:GO FPS arttırma işlemi için başlatma seçeneklerine eklenmesi gereken başlangıç kodlarına.

CS:GO Başlatma Seçenekleri Kodları

CS:GO başlatma seçenekleri kodları genel olarak tüm bilgisayar donanımlarında olumlu FPS artışına sebebiyet vermektedir ancak hangi kodları ekleyip, eklemeyeceğiniz tamamen sizin sorumluluğunuza ait bir durumdur.

cs-go-baslatma-secenekleri-kodlari
cs go başlatma seçenekleri kodları
  • -novid: CS:GO oyunu açılışında ekranınıza gelen introyu otomatik olarak kaldırır ve bir daha karşınıza çıkmamasını sağlar.
  • +console: Oyunu ilk açtığınızda ekranınıza ilk olarak konsol kısmının gelmesini engeller eğer oyun içi ayarlarda konsol kısmı açık değil ise sizde zaten gelmiyor olabilir.
  • -high: CS:GO oyununun bilgisayarda yüksek öncelikli olarak çalıştırılmasını sağlar. Bu kod sayesinde CS:GO oyunu içerisinde daha düşük gecikme ve daha iyi FPS değerleri almış olacaksınız.
  • +ct_forcepreload 1: Oyun içerisinde ki haritaları önceden yükleyerek oyunun daha hızlı açılmasını sağlar. Bu kod ilk harita yüklemelerinde daha uzun beklemenize de sebebiyet verecektir.
  • -full veya -fullscreen: Baştan belirtmek gerekirse asla iki kodu birden kullanmaya kalkmayın. İki koddan istediğinizi kullanabilirsiniz. Kodu kullandığınızda CS:GO oyunu bilgisayarınızda otomatik olarak tam ekran açılacaktır.
  • -tickrate 128: CS:GO oyununda çevrimdışı modda botlarla savaşırken 128 tick sunuculara girmenizi sağlayan bir koddur. Alıştırma yapmayı sevenler veya çevrimdışı modda botlarla savaşmak isteyenler için kullanılması gereken bir kod.
  • -refresh "değer", -freq"değer" , -refreshrate"değer": 3 kodda CS:GO oyununda monitörünüzün yenileme değerini belirtmek için kullanılmaktadır. Monitörünüz en fazla kaç hertz çözünürlüğü destekliyor ise "değer" kısmına o sayı girilmelidir.
  • -d3-d9ex: CS:GO oyunu oynarken ALT+TAB geçişlerini daha hızlı yapmanızı sağlayan bir kod.
  • -window , -windowed , -sw , -startwindowed: Belirttiğimiz 4 komutta CS:GO oyununu pencereli modda açmanızı sağlamaktadır.
  • -nojoy: Bilgisayarınızdaki Joystick desteğini kaldırır ve bilgisayarınızın CS:GO oyununda daha iyi performans vermesini sağlar.
  • -noborder: CS:GO oyununu pencereli modda oynamayı seviyorsanız bu CS:GO başlangıç kodu sayesinde monitörünüzün kenarında oluşan kenarlıkları kaldırmaktadır.
  • -threads "değer": Bu komudun bilgisayarınızın performansını arttığı söyleniyor ancak ben buna açıkçası pek inanmıyor. En az 4 çekirdekli işlemcilerde bu kodu deneyebilirsiniz. Değer kısmına işlemcinizin çekirdek sayısı yazılmalıdır.
  • -w "genişlik" -h "yükseklik": CS:GO oyununu belirlediğiniz çözünürlüklerde oyun içi ayar kısmı yerine kod ile başlatmak istiyorsanız "genişlik" yazan kısma istediğiniz çözünürlük genişliğini, "yükseklik" yazan kısma da istediğiniz yükseklik genişliğini yazarak istediğiniz çözünürlükte CS:GO oyununu başlatabilirsiniz.
  • -language english: CS:GO oyununu oyun içi ayarlardan İngilizce yapmak yerine CS:GO başlatma seçenekleri kısmında bu kod yazarak ta oyunu İngilizce olarakta başlatabilirsiniz.
  • -fps_max 0: Bu komut sayesinde CS:GO oyunundaki FPS değeriniz kısıtlanmamış olacak.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Minecraft Okçu Masası Yapımı

GTA 5 Yuzme Tuslari

GTA 5 Arabanin Ustunu Acma