CS:GO Para Kodu Nedir? Nasıl Aktif Edilir?

 CS:GO Para Kodu Nedir? adlı yazımızda sizin özel oyunda çektiğiniz para sorununu gidermek olacaktır. Nasıl Aktif Edilir? gibi soruları da cevaplıyor olacağız.

CS:GO sınırsız para kodu oyununuzda olan parayı istediğiniz miktara yükseltecek ve her raunt yenilenmiş bir şekilde o parayı kullanabileceksiniz. Kendinize sınırsız para vermek için birçok komut bulunmaktadır, gelin hep beraber inceleyelim.

CS:GO Nedir?

csgo-sinirsiz-para-kodu
csgo sınırsız para kodu

CS:GO açılımı Counter Strike Global Offensive olan çevrimiçi FPS oyunu olan yapımcısı Valve olup 2012 yılında çıkış yapmış bir oyundur. CS oyun serisi başlangıçta “Half-Life” modunda piyasaya sürüldü. Sürümlerin çoğu indirdikten ve popüler olduktan sonra, Valve oyunu satın aldı. Oyunun ilk sürümü 1.6’dır, CS 1.6‘dan sonra çıkan sürüm olan CS: Source (CS:S), tamamen farklı bir oyun motoruyla birlikte çıkar. Ancak, CS: Source diğer sürümler gibi başarıyı yakalayamayınca, yapım şirketi kayıp yaşadı ve son bir umut olarak CS:GO‘yu tasarladı.

CS:GO Geliştirici Konsolu Nedir?

csgo-para-verme-kodu
csgo para verme kodu

CS:GO geliştirici konsolu ile ilgili üstünden az bir şey geçelim. CS:GO komut konsolu ile CS:GO oyununda oyun içerisindeki tüm özelleştirmeleri sadece kodlar ile yapabiliyorsunuz.

CS:GO oyununu profesyonel ve iyi oynayan oyuncuların hemen hemen hepsi tüm oyun içi ayarlamalarını konsol ile yapmaktadır ve cs go kodları listesinin tamamını ezbere bilmektedirler.

Geliştirici konsolunu CS:GO Konsol Açma adlı yazımızı okuyarak nasıl aktifleştireceğinizi öğrene bilirsiniz. Bu geliştirici konsolu para kodunu aktif etmemiz için gereklidir.

CS:GO Para Kodu Nedir? Nasıl Aktif Edilir?

CS GO para kodu olarak farklı farklı işlevlere sahip olan kodu alt kısımda bulabilirsiniz. Bu kodları özel haritalarınızda kullanarak oyun içerisinde bulunan herkese para verebilirsiniz. Veya oyununuzda bulunan insanların raundun sonunda para alıp, alamayacağına bile karar verebilirsiniz. Aşağıda verdiğimiz kodların ne işe yaradıkları yazdık, en uygun olanları seçip kullanabilir veya bizim verdiğimiz kod dizilimi ile direk aktif edebilirsiniz;

  • mp_startmoney "x" = CS GO’da konsola bu kodu yazarsanız, oyununuzda bulunan oyuncuların raunt başında ne kadar para alacaklarına karar verirsiniz. "x" ile yazan bölüme max 65535 olmak üzere istediğiniz para miktarını girebilirsiniz.
  • mp_playercashawards x = Bu kod ile oyununuzda bulunan oyuncuların raunt sonunda ödül alıp, almayacağının kararını verebilirsiniz. Kod içerisinde yer alan x yazan yere "1" yazarsanız, oyuncular ödül alır. Kod içerisinde yer alan x kısmına 0 yazarsanız oyuncular ödül almazlar.
  • mp_teamcashawards x = Bu kod ile bir önceki kodun arasındaki fark, takım olarak alınan ödüllerin alınmasının kapatılıp, açılmasıdır. Yani bu kodu aktif ettiğinizde takım olarak raunt sonunda alacağınız ödülü alamayacaksınız. Kod içerisinde yer alan "x" kısmına "1" yazarsanız, takımlar ödül alır. Kod içerisinde yer alan "x" kısmına "0" yazarsanız, takımlar ödül almaz.
  • mp_maxmoney x = Bu kod ile oyuncuların oyun içerisinde biriktirebileceği maksimum parayı belirliyorsunuz. Oyuncular sizin belirlemiş olduğunuz tutara ulaşınca oyun içerisinde daha fazla paraya sahip olamıyorlar. Harcamaları durumunda tekrar paraları ekleniyor.
  • mp_afterroundmoney "x" = Bu kod ile oyun devam ederken, bir sonraki raunt ne kadar para alınacağınızı belirleyebilirsiniz. "x" yazan kısımda x yerine 10000 yazarsanız, diğer raunt başında 10000 dolar alacaksınız.
  • impulse "101"= Paranızı direk olarak sınır olan 16.000 dolar yapar. Bu sınır serverdan servere değişiyor bir sunucuda daha fazla veya daha azsa o miktar gelir.

CS GO Para Kodu ile Sınırsız Para Yapma

Konsolu açtıktan sonra konsola aşağıdaki komut dizilimi yazarsanız size sınırsız para kazandıracak ve oyunu yeniden başlatacaktır. Oyunu tekrar başlatma sebebi bu yazdığınız kod diziliminin aktif olmasını sağlamaktır;

  • mp_maxmoney 65535;mp_startmoney 65535;mp_afterroundmoney 65535;mp_restartgame 1
para-kodu
para kodu

CS:GO Sınırsız Para, Sınırsız Süre ve Haritanın Her yerinde Satın Alınan Kod Dilimi

Tur süresini sınırsız yapmak ve haritanın herhangi bir yerinden satın almak istiyorsanız, aşağıdaki komutu konsola girin;

  • mp_maxmoney 65535;mp_startmoney 65535;mp_afterroundmoney 65535;mp_buytime 60000;mp_buy_anywhere 1;mp_roundtime_defuse 60;mp_roundtime_hostage 60;mp_roundtime 60;mp_restartgame 1
cs-go-sınırsız-para
cs go sınırsız para
cs-para-kodu
cs para kodu
https://www.youtube.com/watch?v=fSEKmDU1_Pk&t=97s

CS:GO Para Kodu Nedir? Nasıl Aktif Edilir? adlı yazımızı okuduğunuz için teşekkür ederiz umarım size faydası dokunmuşutur. Merak ettiğiniz soruları yorumlar kısmında bize sorabilir, vermek istediğiniz farklı taktikler varsa bunları da bizlere ve diğer okurlarımıza belirtebilirsiniz. Bunun gibi içeriklerimiz için bizleri takipte kalın.

İlginizi çekebilecek CS:GO ile ilgili diğer yazılarımız;

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Minecraft Okçu Masası Yapımı

GTA 5 Yuzme Tuslari

GTA 5 Arabanin Ustunu Acma