CS:GO Wall Hack Kodu Nedir? Nasıl Aktif Edilir?

 CS:GO Wall Hack Kodu özel oyun ve yetki sahibi olduğumuz sunucularda aktif edebildiğimiz bir koddur. Rekabetçi gibi public sunucularda bu kod yazamaz veya kullanamazsınız.

Wall Hack Kodu neredeyse tüm kodların aktif edildiği geliştirici konsolunda aktif edilmektedir. CS GO Wall Hack Kodunu ne olduğunu nasıl aktif edeceğinizi ve extra olarak oyun deneyiminizi geliştirecek kodlarla süsleyeceğiz.

CS:GO Nedir?

wall-hack-kodu
wall hack kodu

CS:GO 2012 yılında çıkmış bir oyundur. CS:GO'nun açılımı Counter Strike Global Offensive olan bu yapımın sahibi Valve dir. Oyun şuanda Steam platformunda ücretsiz bir şekilde alınabilmektedir. Biraz daha derinlere inecek olursak, İlk başlarda CS:GO "Half-Life" modu ile ortaya çıkmıştır. Büyük ilgi gören bu modu farkeden Valve modu alarak kendi ayakları üzerinde durabilen CS:GO'nun ilk oyunu olan CS yani Counter Ctrike oyununu yaptı. CS den sonra çıkan oyunu CS: Source (CS:S) olan yapım, tamamen farklı bir oyun motoruyla birlikte çıkmıştır. ancak CS: Source diğer sürümler gibi başarıyı yakalayamayınca, yapım şirketi kayıp yaşadı ve son bir umut olarak CS:GO‘yu tasarladı.

CS:GO aynı zamanda geliştirici konsolunu da içerisinde barındırıyor. Mod geliştiricileri ya da oyuna özel içerik üreten programcıların yoğunlukla kullandığı geliştirici konsolunu kullanımına göre bir hile aracı da olabiliyor. Hile dediğimize bakmayın, belirli kısıtlamalar sayesinde sadece belli başlı alanlarda yapılabiliyor. Herkesin yapabildiği en iyi performansı yaptığı rekabetçi modların'da tabikide bu kodları hileleri kullanamazsınız. Ne yazık ki üçüncü parti yazılımlar ile rekabetçi maçlarda hile kullanan insanlar var. Yazımızda bahsi geçen CSGO Wall Hack kodu gibi hile kodları, sadece arkadaşlarınıza özel açtığınız atölye haritalarında ya da yetki sahibi olduğunuz normal oyunlarda açılabilmektedir. Bu da oyunun rekabetçi ekosistemine zarar vermeden kullanmanızı sağlamaktadır.

CS:GO Wall Hack Kodu Nedir?

cs-wall-hack-kodu
cs wall hack kodu

CS:GO Wall Hack kodu kimi zaman duvar arkası görme kodu olarak karşımıza çıkar. Wall Hack kodu ile oyun içerisinde bulunan oyuncuların yerlerini tespit edebilir, duvarın arkasındaki düşmanları, nesnenin arkasındaki düşmanları izleyerek nereye gittiklerini ve nasıl hareket ettiklerini, sizin karşınıza nereden çıkacaklarını görerek pozisyon alabilecek vakti sağlayacaktır. Böylece oyun içerisinde çok avantajlı bir konuma geçebilirsiniz. Wall hack kodu, tabi ki CS GO rekabetçi resmi sunucularında kullanılamaz. Kendi açtığınız özel sunucularda veya yetki sahibi sunucularda bu kodu aktif edebilir ve kullanabilirsiniz.

CS:GO Wall hack kodunu kullanırken bazen duvarın arkasını görmeme sorunları yaşayabilirsiniz. Bu gibi durumlarda rakibinize biraz daha yakın olmanız gerekmektedir. Wall hack kodunu etkinleştirdiğinizde siz dahil rakibinizde saydam oluyor.

CS:GO Wall Hack Kodu Nasıl Aktif Edilir?

CS:GO Wall Hack kodunu 5 adımla açmayı göstereceğiz. Eğer hala yapamıyorsanız aşağıda verdiğimiz videodan destek alabilirsiniz.

  1. Öncelikle CS:GO oyununu açınız. Hileyi açabilmek için önce geliştirici konsolunu açmamız gerekiyor. Oyun açıldıktan sonra ayarlar menüsüne gelerek "Geliştirici Konsolunu Etkinleştir" kısmını "evet" yapıyoruz. Oyun konsolunu açamadıysanız aşağıda nasıl açılacağını anlatıyoruz.
  2. Geliştirici konsolunu açtıktan sonra Wall Hack kodunu kullanmak istediğimiz özel sunucuya veya yetkili bulunduğumuz sunucuya giriş yapıyoruz.
  3. Giriş yaptığınız sunucuda hileleri aktif edebilmek için "sv_cheats 1" komutunu yazınız.
  4. Hileleri aktif ettikten sonra “r_drawothermodels 2” komudunu yazarak CS:GO Wall Hack hilemizi aktif etmiş oldunuz.
  5. Eğer kapatmak istiyorsanız “r_drawothermodels 1” yazarak kapatabilirsiniz.

CS:GO Wall hack kodunu aktif etmek için yukarıdaki tüm adımları takip etmeniz ve tüm ayarları bizim sizlere gösterdiğimiz şekilde yapmanızı tavsiye ederiz. Bu adımlar ile yapamadıysanız aşağıdaki videoyu izleyerek tekrar deneyiniz.

kaynak: https://www.oyundunyasi.net/oyun-rehberi/cs-go-wall-hack-kodu/


Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Minecraft Okçu Masası Yapımı

GTA 5 Yuzme Tuslari

GTA 5 Arabanin Ustunu Acma