Rust Otomatik Koşma Nasıl Yapılır?

 Rust otomatik koşma nasıl yapılır? Rust oyunu 2018 yılında çok oyunculu olarak hayatta kalma temalı bir sandbox olarak piyasaya sürüldü. Hem çok oyunculu olması, hem de sandbox olması sayesinde yıllar içerisinde oyun kendini çok geliştirdi ve geliştirmeye devam ediyor.

rust-otomatik-kosma-yontemleri
rust otomatik koşma yöntemleri

Rust oyununun bu kadar gelişmiş olması ve gelişmeye devam etmesi de oyunu her zaman popüler halde kalmasını sağlayan en büyük etken oldu diyebiliriz. Rust çıktığı günden bu yana Steam platformunun en çok oynanan oyunlar listesinde her zaman yer almayı başarmıştır ve bu başarı da elbette oyunun arkasındaki destek sayesinde diyebiliriz.

Rust Otomatik Koşma Yöntemi

Rust otomatik koşma rehberimizde sizlere adım adım Rust oyununda nasıl otomatik koşma ayarlayabileceğinizi göstereceğiz;

  • İlk olarak Rust oyununuza giriş yapın.
  • Rust oyununa giriş yaptıktan sonra da kayıtlı olan oyununuza giriş yapın veya yeni oyun başlatın.
  • Oyununa giriş yaptıktan sonra konsol açmak için "F1" tuşuna tıklayın.
  • Konsolu açtıktan sonra da "bind x forward;sprint" kodunu konsol kısmına yapıştırın ve başlatın.

Yukarıda ki verdiğimiz kod içerisinde yer alan "x" tuşu atayacağımız tuşu ifade etmektedir. Otomatik koşma tuşunu hangi tuşa taşımak istiyorsanız x yerine istediğiniz tuşu atayabilirsiniz.

Rust Otomatik Koşma Kapatma

Rust oyununda otomatik koşma kodunu girdiğinizde, oyuna dönüş yaptıktan sonra karakterin otomatik olarak koşmaya başladığını fark edeceksiniz, o an karakterinizin koşmasını istemiyorsanız yada herhangi bir anda karakterinizin otomatik koşma işlemini nasıl kapatacağınızı öğrenmek istiyorsanız; bu işlem aslında çok kolay.

rust-otomatik-kosma-kapatma
rust otomatik koşma kapatma

Şimdi ilk olarak oyuna döndüğünüzde karakterinizin otomatik koşuyor ise yada dediğimiz gibi sadece rust oyununda otomatik koşma işlemini kapatmayı öğrenmek istiyorsanız klavyeden "shift" tuşuna tıklamanız yeterli olacaktır. Bu sayede karakterinizin otomatik koşma işlemini istediğiniz zaman kapatabilirsiniz.

Bu şekilde çok kolay Rust oyununda çok rahat otomatik koşma kodunu kullanarak atama gerçekleştirebilirsiniz. Rust oyununu bilmeyen ziyaretçilerimizde bağlantıdan inceleyebilirler.

Bazı İçeriklerimiz;

Rust Otomatik Koşma Avantajları

Rust otomatik koşma özelliği her oyuncunun aradığı bir özelliktir ancak çoğu oyuncu hala bu özelliği bilmiyor diyebiliriz. Rust oyununda otomatik koşma kodunu bilmeniz ve kullanmanız

kaynak: https://www.oyundunyasi.net/oyun-rehberi/rust-otomatik-kosma-nasil-yapilir/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Minecraft Okçu Masası Yapımı

GTA 5 Yuzme Tuslari

GTA 5 Hizli Bisiklet Surme