The Forest Uçma Hilesi Nasıl Yapılır?

 The Forest uçma hilesi nasıl yapılır? The Forest oyunu 2018 yılında Steam üzerinden çıkışını gerçekleştiren açık dünya bir hayatta kalma oyunudur. Günümüzde de hala popüler olarak The Forest oyunu oynanmaktadır.

the-forest-ucma-hilesi-nasil-yapilir
the forest uçma hilesi nasıl yapılır

The Forest oyununda bir çok farklı hile kodları bulunmaktadır ve oyunseverler de doğal olarak hileleri merak edip araştırıyorlar. The Forest oyununda da uçma hilesi dışında bir çok hile kodu bulunuyor. The Forest hile kodları bağlantısına tıkladığınızda yeni sekmede otomatik olarak açılacaktır. Yazımızı okuduktan sonra isterseniz The Forest hile kodları yazımızı da inceleyebilirsiniz.

The Forest Konsol Açma

The Forest oyununa giriş yaptıktan sonra oyun içi ayarlar kısmından hilelerin etkinleştirilmesi ayarını aktif hale getiriniz. Ardında The Forest ana menüsüne döndüğünüzde ana başlık ekranına "developmentermodeon" yazmalısınız.

Yukarıdaki kodu yazdıktan sonra artık konsolu açabileceksiniz demektir, konsolun açılıp, açılmadığını kontrol etmek için F1 tuşuna tıklayabilirsiniz eğer hala konsol açılmıyor ise "F" tuşuna tıklayarak F kilidinin açık olup olmadığını görebilirsiniz. F tuşuna bir daha bastığınızda da kilitlemişseniz, kilit açılacaktır.

The Forest Uçma Hilesi Tekniği

The Forest oyununda uçma hilesi kullanabilmeniz için ilk önce The Forest konsol açmayı bilmeniz gerekmektedir çünkü neredeyse hemen hemen tüm oyunlarda olduğu gibi The Forest oyununda da hile kodları konsola yazılmaktadır.

the-forest-ucma-hilesi-kodu
the forest uçma hilesi kodu

The Forest oyununda eğer konsol açmayı bilmiyorsanız, yukarıdaki adımlarımızı uygulamayı ihmal etmeyiniz.

Güncelleme: The Forest oyununda aktif olarak bir The Forest uçma hilesi bulunmamaktadır, sadece eski dönemlerde uçmanızı sağlayan bir bug bulunuyordu ancak artık o bug'ta gelen güncellemeler ile düzeltildi, yeniden böyle bir hile gelir ise sizlerle paylaşılacaktır.

The Forest oyununun resmi sayfasına da bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

kaynak: https://www.oyundunyasi.net/oyun-rehberi/the-forest-ucma-hilesi/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Minecraft Okçu Masası Yapımı

GTA 5 Arabanin Ustunu Acma

GTA 5 Yuzme Tuslari