CS GO Mac Izlerken Ileri Sarma

 CS GO maç izlerken ileri sarma kodu "Shift+F2" 'dir ancak maç izlerken ileri sarma kodunu kullanabilmeniz için öncelikle "demo playback" panelini açmanız gerekiyor. Bunun içinde konsolu açarak konsol kısmına "demoui" yazmalısınız. Ardından zaten ekranınızda demo playback kısmı açılacaktır. Bundan sonra Shift+F2 yaparak cs go ileri sarma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

Eğer konsol açmayı bilmiyorsanız da sitemizde yer alan CS GO konsol açma makalemizi okuyabilirsiniz.

CS GO Maç Tekrarı İzleme Nasıl Yapılır? 🟣

cs go ileri sarma
cs go ileri sarma

CS GO'da oynadığınız bir maçı tekrar izlemek isterseniz, CS GO'nun anasayfasında ki sol taraftaki menülerden "maç ve turnuva izle" kısmına tıklayın, ardından da "maçların" sekmesine tıklayın. Maçların sekmesine tıkladığınızda karşınıza en son oynadığınız maç kayıtları çıkacaktır. İzlemek istediğiniz maçı indirerek, izleyebilirsiniz.

CS GO Maç İzlerken İleri Sarma Nasıl Yapılır? 🔵

CS GO da ister overwatch maçı izlerken, isterseniz de kendi geçmiş rekabetçi maçınızı izlerken cs go ileri sarma işlemi için öncelikle konsol kısmına "demoui" yazmanız, ardından da Shift+F2 kombinasyonunu kullanmanız yeterlidir. Böylelikle CS GO maç izlerken ileri sarma işlemini tamamlamış olacaksınız.

CS GO İleri Sarma Nasıl Yapılır?🟢

CS GO oyununda bir önceki başlıkta belirttiğimiz gibi sadece eski veya geçmiş rekabetçi maçları izlerken ileri sarma işlemi yapmıyoruz, ayrıca overwatch sistemini kullanırken de CS GO ileri sarma işlemini kullanabiliyoruz. Aynı adımları takip ederek overwatch maçı izlerken de CS GO maç izlerken ileri sarma işlemi yapabilirsiniz.

CS GO ileri sarma kodu "Shift+F2" 'dir.

CS GO Maç İzlerken Yapabileceğiniz Tüm Yöntemler 🟠

cs go maç izlerken adamları görme
cs go maç izlerken adamları görme

CS GO oyununda eski maçlarınızı izlerken veya overwatch maçlarını izlerken kullanabileceğiniz, kullanışlı bazı yöntemler bulunmaktadır. Bu yöntemler başlıca şu şekildedir;

  • CS GO maç izlerken kaydetme
  • CS GO izlerken XRAY açma
  • CS GO izlerken adam değiştirme
  • CS GO demo'dan kesit alma
  • CS GO maç izleme kodları
  • CS GO maç izlerken adamları görme

Yukarıdaki başlıklar kapsamında kullanabileceğiniz çeşitli kullanışlı yöntemler bulunmaktadır. Sırasıyla şimdi sizlere bu yöntemleri göstereceğiz.

CS GO Maç İzlerken Kaydetme Nasıl Yapılır? 💭

CS GO oyununda herhangi bir maçı izlerken kaydetme işlemi gerçekleştirebiliyorsunuz, bunun için ilk önce konsolu açmanız, ardından da konsol kısmına "record saved_demos_recordname" boşluk maç kaydının ismini yazarak "enter" tuşuna basmanız yeterli olacaktır, eğer kaydı durdurmak isterseniz de konsol kısmına "stop" komutunu girmeniz yeterli olacaktır.

Kaydedilen videolar genellikle C:\Program Files\Steam\steamapps\common\Counter-Strike Global Offensive\csgo uzantısında "DEM" dosya uzantısı olarak kayıt edilmektedir.

CS GO Maç İzlerken XRAY Açma Nasıl Yapılır? 💬

CS GO maç izlerken XRAY açma işlemi gerçekleştirmek isterseniz kullanmanız gereken kod "spec_show_xray 1" şeklindedir, yine ilk önce konsolu açın, ardından da "spec_show_xray 1" kodunu girin, böylelikle izlediğiniz maçta XRAY açmış olacaksınız.✔️

CS GO Maç İzlerken Adam Değiştirme Nasıl Yapılır? 📢

cs go maç izlerken adam değiştirme
cs go maç izlerken adam değiştirme

CS GO oyununda kendi maç demonuzu izlerken oyun size otomatik olarak belirli kişileri izletiyor ancak siz başka oyuncuları veya kendinizi izlemek istiyor olabilirsiniz, bunun için tek yapmanız gereken CS GO maç izlerken klavyenizde ki "C" tuşuna tıklamak, böylelikle maç izlerken istediğiniz adamı değiştirebilirsiniz.

CS GO Demo'dan Kesit Alma Nasıl Yapılır? 🔺

CS GO oyununda kendi maçınız veya herhangi bir maç demosundan belirli bir bölümü almak isteyebilirsiniz, özellikle ace atılan maçlardaki kesitleri almayı çoğu oyuncu isteyebiliyor. Şimdi sizlere adım adım CS GO demo'dan kesit alma işlemi nasıl yapacağınızı gösterelim;

  • Kesit almak istediğiniz demo'yu açın.
  • Konsol kısmına "demoui" yazın.
  • Ardından kesit almak istediğiniz bölüme hızlıca geçiş yapın.
  • Kesit almak istediğiniz anda maçı durdurup, herhangi bir ekran kaydetme programını açın.

Bu yöntemle CS GO demo kesit alma işlemini tamamlayabilirsiniz.

CS GO Maç İzlerken Adamları Görme 🟧

CS GO maç izlerken adamları görme özelliği çok önemlidir, özellikle CS GO overwatch sistemini kullanıyorsanız izlediğiniz oyuncunun hile kullanıp, kullanmadığını anlamanız açısından çok yararlıdır. Şimdi sizlere CS GO maç izlerken adamları görme yöntemini anlatmak istiyoruz;

  • Herhangi bir overwatch maçına giriş yapın.
  • Maçı izlerken konsolu açın.
  • Konsol kısmına ilk "sv_cheats 1" yazın.
  • Ardından yine konsol kısmına "r_drawothermodels 2" yazın.
  • Ardından konsolu kapatarak, maçı izlemeye devam edin.

Yukarıdaki adımları tamamladığınızda CS GO maçını izlerken tüm adamları görebileceksiniz.

CS GO Overwatch Kodları 🟩

CS GO oyununda overwatch kodları çok popülerdir ve kesinlikle kullanılması gereken kodlardır. CS GO overwatch kodları maç izlerken çok ciddi işinize yarayacak kodlardan oluşmaktadır. Bazı overwatch kodları şu şekildedir;

  • XRAY(Wallhack) Kodu: spec_show_xray 1, kapatmak içinde spec_show_xray 0
  • Maç durdurma kodu: demo_pause
  • Maç tekrarı izleme kodu: demo_resume

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Minecraft Okçu Masası Yapımı

GTA 5 Yuzme Tuslari

GTA 5 Arabanin Ustunu Acma