GTA 5 Arabanin Ustunu Acma

 GTA 5 arabanın üstünü açma. GTA 5 oyununun en çok sevilen özelliklerinden bir tanesi de oyun içerisinde neredeyse tüm her şeyi yapabiliyor olmanız diyebiliriz. Bir oyunun, oyuncuya bu şekilde bir özgürlük tanıyabilmesi de oyunun daha çok oynanmasını ve daha çok sevilmesini sağlıyor. Bu özgürlük karakteriniz ile oyun içerisinde istediğiniz bir yere gitmekte olabilir, istediğiniz aracı sürmekte hatta istediğiniz aracın üstünü açmakta olabilir.

gta 5 arabanın üstünü açma tuşu
gta 5 arabanın üstünü açma tuşu

GTA 5 oyununda bir çok farklı araç bulunmaktadır ve grafikleri sayesinde de oyun içerisinde çok gerçekçi arabaların yer aldığını söyleyebiliriz. Bazı araçlarında üstü açılabilir şekilde ayarlanmıştır ve isterseniz GTA 5 oyununda arabaların üstünü açabiliyorsunuz. Şimdi de asıl konumuz olan GTA 5 arabanın üstünü açma tuşu konumuza geçiş yapalım.

GTA 5 Araba Üstü Açma Tuşları🟢

GTA 5 araba üstü açma tuşları oyunu oynadığınız cihaza göre değişiklik göstermektedir ayrıca her arabanın üstü açılmamaktadır, GTA 5 oyununda da gerçekte olduğu gibi sadece üstü açılabilir olarak tasarlanmış araçların üstlerini açabiliyorsunuz, bu araçlara da GTA 5 üstü açılan araçlar denilmektedir. Şimdi sizlere sırasıyla PS ve PC üzerinden oynayarak arabanın üstünü nasıl açabileceğinizi göstereceğiz.

PC GTA 5 Arabanın Üstünü Açma Tuşu🟡

PC GTA 5 arabanın üstünü açma tuşu "H" tuşudur. Klavyenizdeki H tuşunu kullanarak bilgisayarınızdan GTA 5 oyununda arabaların üstünü açabilir ve yine "H" tuşuna tıklayarak arabaların üstünü kapatabilirsiniz.

gta 5 araba üstü açma ps3
gta 5 araba üstü açma ps3

PS3🟡PS4🟠PS5 GTA 5 Arabanın Üstünü Açma Tuşu⚪️

GTA 5 oyunu Playstation'ın 3 versiyonunun da da aktif olarak oynanılabilmektedir. Bu versiyonlar PS3, PS4 ve PS5 şeklindedir. Hangi Playstation versiyonu ile GTA 5 oynuyor olursanız olun, konsol ve oynayış tuşları aynıdır.

PS3 GTA 5 araba üstü açma tuşu, PS4 GTA 5 araba üstü açma tuşu ve PS5 GTA 5 araba üstü açma tuşu konsolunuzda yer alan "sağ yön" tuşudur. Sağ yön tuşunu kullanarak arabanın üstünü açabilir ve yine sağ yön tuşunu kullanarak arabaların üstünü kapatabilirsiniz.

GTA 5 oyununda bir arabanın üstünü açabilmek için, kullandığınız arabanın GTA 5 üstü açılan arabalar arasında olması gerekmektedir.


Kaynak: https://www.oyundunyasi.net/oyun-rehberi/gta-5-arabanin-ustunu-acma/ 

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Minecraft Okçu Masası Yapımı

GTA 5 Yuzme Tuslari