GTA 5 Korna Tusu

 GTA 5 korna tuşu, bilgisayardan oynayanlar için "E" tuşudur. Oyun içerisinde herhangi bir arabaya bindikten sonra "E" tuşunu kullanarak kornayı çalıştırabilirsiniz. GTA 5 oyunu 2015 yılında Rockstar Games tarafından yayınlanmış bir aksiyon/açık dünya oyunudur. GTA 5 oyunu 2015 yılından beri tüm platformlarda en çok satılan oyunlar arasında kalmayı başarmış, dünyanın en çok satılan oyunlarından bir tanesidir.

Bu makalemizde de sizlere GTA 5 korna nasıl çalınır? ve korna çalmak için tuş nasıl değiştirilir? konularından bahsedeceğiz. Bu sayede GTA 5 oyununda istediğiniz tuş ile kornaları çalıştırabileceksiniz.

pc gta 5 korna nasıl çalınır
pc gta 5 korna nasıl çalınır

PC GTA 5 Korna Nasıl Çalınır?🟢

PC GTA 5 korna tuşu yöntemi, bilgisayar üzerinden GTA 5 oyunu oynayıp korna tuşunu arayanlar için geçerli bir yöntemdir. Bilgisayarınızdan GTA 5 oynuyorsanız makalemizin başında da belirttiğimiz gibi klavyenizden "E" tuşunu kullanarak kornayı çalıştırabilirsiniz ancak kornayı çalıştırmak için oyun içi karakterinizin arabanın içerisinde olması gerektiğini unutmayın.

gta 5 araba kornası nasıl çalınır
gta 5 araba kornası nasıl çalınır

PS4&PS3&PS5 GTA 5 Korna Tuşu🟡

PS3, PS4 ve PS5 üzerinden GTA 5 oyununu oynuyorsanız, konsol ile oynuyorsunuz demektir ve GTA 5 oyununu konsol ile oynadığınızda korna çalmak için sol çubuğun üstüne basmanız yeterli olacaktır. Sol çubuk ile PS3, PS4 ve PS5 cihazlarında korna çalabilirsiniz.

Playstation'ın hangi versiyonunu kullanıyor olursanız olun, konsol ile oynuyorsanız konsol çalmak için sol çubuğu kullanmanız yeterli olacaktır.

GTA 5 Korna Tuşu Değiştirme🟠

GTA 5 oyununu hangi cihaz üzerinden oynuyor olursanız olun, korna tuşunuzu değiştirmek istiyorsanız aşağıdaki adımları takip etmeniz yeterli olacaktır. İster konsol, isterseniz de klavye ile korna tuşunuzu değiştirebilirsiniz.

  • İlk olarak GTA 5 oyununu açın,
  • Oyunu açtıktan sonra ayarlar menüsüne giriş yapın,
  • Ayarlar menüsü içerisinden kontroller (Key Bindings) kısmına tıklayın,
  • Key Bindings kısmına tıkladıktan sonra Arabalar/Bisikletler/Tekneler bölümüne tıklayın,
  • Arabalar/Bisikletler/Tekneler bölümüne tıkladığınızda Korna seçeneğini ve yanında da klavye kullanıyorsanız "E" tuşunu göreceksiniz. "E" tuşunun üzerine tıklayarak istediğiniz tuşu atabilirsiniz.

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Minecraft Okçu Masası Yapımı

GTA 5 Arabanin Ustunu Acma

GTA 5 Yuzme Tuslari