GTA 5 Telefon Acma

GTA 5 telefon açma. GTA 5 oyunu çıkış yaptığı günden beri dünyada oyuncular tarafınca çok sevilen ve çok beğenilen bir oyun haline geldi diyebiliriz. GTA 5'i bu kadar oldukca popüler meydana getiren en mühim hususi durumunun gerçekçiliğinin oldukça yüksek olması ve oyun içinde ki oyunculara tanınan hürriyet seviyesi diyebiliriz.

GTA telefon açma konusu da aslında bahsettiğimiz oyunculara tanınan özgürlükler konusunda yer edinen bir mevzu. GTA 5 oyununda arzu ettiğiniz vakit telefon kullanabilir, dilediğiniz kişi veya yeri arayabilirsiniz, bu tamamen kullanıcının isteğine bağlı bir durumdur ve bunun oyuncuya sağlanabilmesi fazlaca önemli bir mevzu diyebiliriz.

PC GTA 5 Telefon Açma Tuşu🟡

GTA Telefon açma tuşu bilgisayar ile GTA 5 oyununu oynayan kullanıcılar için klavyede yer alan "yukarı yön tuşudur." klavyede simge olarak şu şekilde durmaktadır: ⬆️

PC GTA 5 Telefon Açma
⬆️ GTA 5 Telefon Açma Tuşu

PS3&PS4&PS5 GTA 5 Telefon Açma Tuşu🎮

Playstation cihazlarında bildiğiniz üzere kendi konsolu üzerinden oyunlar oynanılmaktadır. PS3 GTA 5 telefon açma tuşu, PS4 GTA 5 telefon açma tuşu ve PS5 GTA 5 telefon açma tuşları aynıdır çünkü sürümleri değişse de kullanılan konsollardaki tuşlar tamamen aynıdır. Playstation ile GTA 5 oyununda telefonu açmak için sol çubuğu yukarı yapmanız yeterlidir.

PS3&PS4&PS5 GTA 5 Telefon Açma
Sol Çubuk Yukarı YönGTA 5 Telefon Açma Tuşu
gta 5 telefon nasıl açılır
gta 5 telefon nasıl açılır

XBOX GTA 5 Telefon Açma Tuşu🔵

XBOX cihazlarında da bildiğiniz üzere Playstation cihazları gibi oyunlar konsollar üzerinden oynanılmaktadır ancak XBOX cihazının elbette kendine ait bir konsolu bulunuyor ve tuş yönetimi bakımından Playstation ile aralarında benzerlik bulunmuyor.

XBOX GTA 5 telefon açma tuşu konusunda ise bu durum nadiren de olsa değişmiş diyebiliriz, XBOX cihazlarınızda da telefon açmak için yukarı yön tuşunu kullanabilirsiniz.

XBOX GTA 5 Telefon Açma
Yukarı Yön TuşuGTA 5 Telefon Açma Tuşu

Kaynak: https://www.oyundunyasi.net/oyun-rehberi/gta-5-telefon-acma/

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Minecraft Okçu Masası Yapımı

GTA 5 Arabanin Ustunu Acma

GTA 5 Yuzme Tuslari